Healy met flinke korting tot en met 30 juni 2021 – laatste kans

Allerlaatste kans om eigenaar te worden van een Healy inclusief alle bijbehorende programma’s voor de rest van je leven. Vanaf 1 juli gaat dat dus veranderen en betalen mensen voortaan, naast de aanschaf van een Healy, maandelijks een abonnement voor extra programma’s. 

En goed nieuws: de Healy kortingsactie is verlengd t/m 30 juni 2021!
Met deze Healy actie kan je een Healy kopen met een voordeel oplopend van
€ 500,- tot € 1000,-.

Dit is echt de laatste mogelijkheid om een Healy voor een vaste prijs voor de rest van je leven aan te schaffen.
Indien je nu, voor 1 juli, een Healy versie aanschaft ontvang je alle bijbehorende programmagroepen op jouw Healy en deze zijn de rest van je leven gratis toegankelijk, zonder abonnement!
Heb je interesse, neem dan contact met ons op.

Cheraldine werkt nu al een poos met het fantastische apparaat genaamd Healy  waar cliënten baat bij hebben. Zoals Francis: “Door de Healy merk ik pas hoe moe ik was, de eerste week van gebruik sliep ik soms wel 12 uur op een dag! Hierna leek het net alsof ik op vakantie was geweest, ik voel me zo uitgerust. Gek genoeg merk ik nu sneller wanneer ik over mijn grenzen ga.” Meer recencies lezen. 

Steeds meer mensen willen juist in deze moeilijke tijden zelf iets aan hun gezondheid doen en willen Healy aanschaffen. De state of the art of nuftige technologie van de Healy maakt dat niet iedereen een budget heeft voor de meer geavanceerde healy apparaten.

Nu is er tot en met 30 juni 2021 de mogelijkheid om de Healy met flinke korting aan te schaffen.

Koop een Healy Holistic Health ter waarde van 1.013,75 voor de prijs van een Healy Gold van 505,35. Je bent dan 508,40 voordeliger uit.

Koop een Healy Holistic Health + ter waarde van 1.522,16 voor de prijs van een Healy Holistic Health van 1.013,75. Je bent dan 508,41 voordeliger uit.

Koop een Healy Resonance ter waarde van 2.538,97 voor de prijs van een Healy Holistic Health + van 1.522,16. Je bent dan 1016,81 voordeliger uit.

Heb je al een versie van de Healy en koop je een upgrade, ok dank krijg je een flinke korting.  Je bent dan 1.118,49 voordeliger uit.

Ben je geïnteresseerd, laat het me even weten kan ik je helpen met advies en de aankoop.
Bel Cheraldine: 06-186 15 230 of mail naar chosepa@gmail.com

Wacht niet te lang, deze actie geldt nu voor de hele wereld tot en met 30 juni 2021. en het is je allerlaatste kans om een Healy inclusief alle bijbehorende programma’s voor de rest van je leven aan te schaffen, zonder abonnement. 
Wil je de Healy bestellen, bel Cheraldine op 06 186 15 230 of mail chosepa@gmail.com, zodat Cheraldine je kan adviseren en door het koopproces kan begeleiden om de Healy met korting aan te schaffen.

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *