Zorg goed voor jezelf met Healy

Alweer twee en en half  jaar geleden werd ik door een collega therapeut benaderd met informatie over de Healy. Of ik hiernaar wilde kijken en uitproberen. Als spirituele massotherapeut  werk ik zelf in mijn praktijk met energie frequentie apparaten en ik wist meteen met de informatie die ik kreeg dat het om een degelijk en betrouwbaar apparaat ging. Door drukte heb ik deze informatie niet met iedereen kunnen delen. Nu ik thuis telefonische consults geef en mijn clienten smeken om therapeutische of spirituele massages die ik nu tijdelijk niet kan geven, kwam ik de informatiemap over Healy weer tegen. Ik heb het eerst zelf een aantal maanden uitgeprobeerd.  Het is een mooie oplossing waarmee je voor jezelf kunt zorgen.  Zeker nu we thuis blijven door de Coronacrisis is de tijd rijp om Healy Frequentie Therapie ook in mijn praktijk als dienst aan te bieden.

Wat is Healy?

De Healy is een klein draagbaar bioresonantie apparaatje van 5×5  cm. Het is in Duitsland bedacht en ontworpen in samenwerking met artsen en therapeuten, gebaseerd op hun praktijkervaring met de helende frequenties van de TimeWaver. TimeWaver is een groot bioresonantie apparaat ontwikkeld door  de Duitse fysicus Marcus Schmieke. De TimeWaver  wordt nog steeds door therapeuten wereldwijd gebruikt. De Healy is gebaseerd op de Time Waver Technologie, maar is aanzienlijk kleiner en dus praktischer.

Uit het verleden weten we door het pionierswerk van Dr. Royal Raymond Rife (1888-1971) op het gebied van frequentie technologie dat de mens een brok energie is. Alle cellen in ons lichaam hebben specifieke energiefrequenties. Dit geldt ook voor iedere bacterie of virus. Daarom ontwikkelde Rife de Rife machine om zieke micro-organismes te doden en het lichaam weer gezond te maken. Nabouwend op het succes van frequentietechnologie biedt de Healy in zijn kleine vorm de mogelijkheid aan elk individu die graag zijn of haar gezondheid zelf op peil wil houden de kans om dit in eigen hand te houden.

Met frequentietherapie zoals de Healy levert kun je de frequentie in je lichaam veranderen zodat je lichaam gebalanceerd en gereset wordt en sterk blijft. Je bevestigt eenvoudig 2 electrode touwtjes op je lichaam met clips of klittenband en zet een op je klacht afgestemd frequentieprogramma aan.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Zoals je kunt zien in de video hieronder, is de Healy heel eenvoudig te gebruiken.

Ik ben om. Jij ook?
Je kunt de Healy hier online bestellen.

Wil je eerst meer weten?
Kijk dan op mijn nieuwe pagina over Healy Therapie.