Ceremonies en initiaties

Het hele leven is een ceremonie

Het hele leven is een ceremonie omdat het boordevol belangrijke gebeurtenissen zit die ons markeren en richting geven. Tijdens deze levensceremonies worden wij ingewijd in situaties en ervaringen die wij vaak niet voorgeprogrammeerd hebben, maar die wel belangrijk zijn voor ons. Bijvoorbeeld een moeder en dochter ceremonie ter herstelling en bevestiging van een band die door omstandigheden onder spanning is komen te staan.

Ceremonies zitten vaak vol rituelen die inhoud geven aan de ceremonie. Dat kan zijn het bieden van iets te drinken aan de voorouders om hen te herdenken. Ceremonies, groot of klein, bieden de mogelijkheid om in een nieuw bewustzijn, kennis of kracht geïnitieerd te worden.

 

Initiatie:  een plechtig moment voor een individu

Initiaties zijn plechtige momenten voor een individu die zijn of haar nieuwe zelf activeert en accepteert. Een belangrijke intitiatie is de blijdschapsinitiatie waarbij blijdschap geankerd wordt in een persoon.

 

Een mooie ceremonie of initiatie voor je ontwerpen?

In de praktijk en op aanvraag kan Cheraldine een mooie ceremonie en initiatie voor je ontwerpen. Alle lichaamsbehandelingen bij Ubuntu Universe zijn per definitie ceremonies. Wil je meer weten over een ritueel? Of een inwijding (of initiatie) van je nieuwe zelf?
Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com