Healy Frequentie Therapie

Wil jij de tools hebben om regie te krijgen over je eigen gezondheid? Voor mensen die zelf bezig willen zijn met het op peil houden en actief ondersteunen van hun gezondheid via allerlei methodes, is er Healy Therapie. Zodat je in balans blijft en je (energetisch) lichaam activeert en onderhoudt.

Wat is Healy?

De Healy is een klein draagbaar bioresonantie apparaatje van 5×5 cm. Het is in Duitsland bedacht en ontworpen in samenwerking met artsen en therapeuten, gebaseerd op hun praktijkervaring met de helende frequenties van de TimeWaver. TimeWaver is een groot bioresonantie apparaat ontwikkeld door  de Duitse fysicus Marcus Schmieke. De TimeWaver  wordt nog steeds door therapeuten wereldwijd gebruikt. De Healy is gebaseerd op de Time Waver Technologie, maar is aanzienlijk kleiner. Met frequentietherapie zoals de Healy levert kun je de frequentie in je lichaam veranderen zodat je lichaam gebalanceerd en gereset wordt en sterk blijft.

Wat cliënten zeggen over hun ervaringen met Healy Frequentie Therapie:

In de afgelopen 2 weken heb ik 26 Healy frequentieprogramma’s gebruikt vooral die binnen de Goldcyclus. Mijn klachten zijn meer van chronische aard en ik verwachte daarom niet direct grote omslagen. Bij bijna alle programma’s voel ik activiteit in mijn lijf. Mijn luchtwegen voelen wat ruimer, ook heb ik minder slijm. Verder slaap ik heel goed door, gemiddeld rond 9 uur per nacht. Ik voel mij meer ontspannen en ook loom lui . De Lockdown kan ik nu goed aan, ik vind het eigenlijk wel best om alleen thuis te zijn. De scherpste pijn van een blessure aan mijn rechterbeen is iets verminderd. Ik kan sinds 5 dagen zonder pijnstillers. Dame R

 “Door de Healy merk ik pas hoe moe ik was, de eerste week van gebruik sliep ik soms wel 12 uur op een dag! Hier na leek het net alsof ik op vakantie was geweest, ik voel me zo uitgerust. Gek genoeg merk ik nu sneller wanneer ik over mijn grenzen ga”. Francis

Meer ervaringen van Cliënten

Wil je meer weten of een Healy behandeling?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com

Medisch gecertificeerd 

De Healy is een gecertificeerd medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

Healy werkt via een te installeren app op je smartphone, waarin 144.000 frequenties opgeladen worden. Dat installeren is kinderlijk eenvoudig. In enkele stappen heb je het voor elkaar. De Healy is heel gebruiksvriendelijk. Het is een medisch apparaat. Neem daarom contact op met Cheraldine Osepa voordat je aan de slag gaat. Zo kan zij je begeleiden om optimaal gebruik te maken van de Healy. Al na  20 minuten kun je de effecten van de Healy voelen. Wil je meer weten? Bekijk dit korte filmpje hieronder:

Als spiritueel massotherapeut werkt Cheraldine van Ubuntu Universe, massage en therapie in Delft zelf in haar praktijk ook met energie frequentieapparaten. Ze wist meteen met de informatie die zij kreeg over Healy dat het om een degelijk en betrouwbaar apparaat gaat. Eerst heeft ze voor zichzelf de Healy uitgeprobeerd en sindsdien gebruikt ze de Healy Frequentie Therapie ook in haar praktijk Ubuntu Universe.

Bestel ook een Healy. Neem eerst contact op met Cheraldine zodat je goed begeleid wordt.

Tevredenheidsgarantie

Bij aankopen van de Healy heb je een tevredenheidsgarantie. Mocht je de Healy gekocht hebben en krijg je niet de resultaten die je verwachtte? Wees gerust. De Healy heeft een tevredenheidsgarantie. Neem contact op met Cheraldine. Via een retourticket kun je de Healy binnen 14 dagen retour zenden en je ontvangt dan het aankoopbedrag in z’n geheel terug!

Keuze uit 4 Healy modellen

De Healy biedt legio voordelen voor onze gezondheid op fysiek,
emotioneel, mentaal en ook spiritueel niveau. Op het moment zijn er 4 Healy modellen

1. Healy Gold
2. Healy Health
3. Healy Health Plus
4. Healy Resonance

De laatste Healy is een draadloos model. Van de eerste tot derde Healy kan je altijd upgraden naar een model met meer programma’s. Specifieke programma’s ter bevordering van persoonlijke gezondheidscondities kunnen altijd besteld en gedownload worden.

De Healy Gold (513,-) is al een fantastische basis om mee te beginnen als investering in je gezondheid. Je kunt deze altijd nog upgraden naar een meer uitgebreid model. Een ander goed alternatief om mee te beginnen is de Healy Health (1013,-) waarmee je meer programma’s kunt ontvangen. Mocht je een model willen dat ook draadloos gebruikt kan worden, met alle bestaande programma’s, dan kun je voor Healy Resonance kiezen.

Je kunt je Healy hier bestellen. Neem eerst contact op met Cheraldine zodat je goed begeleid wordt.
Zelf is Cherladine heel tevreden met de resultaten van de Healy. Maar mocht je de Healy gekocht hebben en krijg je niet de resultaten die je verwachtte? ? Stuur de Healy binnen 14 dagen retour en ontvang het aankoopbedrag in z’n geheel terug!

Wil je meer weten of een Healy behandeling?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com