Massage en Therapie

Massotherapie

Massotherapie betekent “massage die geneest”. Deze therapeutische techniek, die al duizenden jaren bestaat, werd al door onze voorouders in vele culturen en beschavingen gebruikt. Cheraldine masseert alle lichamen: het fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichaam. De verschillende massagetechnieken zijn gericht op het bevorderen van ontspanning, bloed- en lymfesysteem, het bevorderen van een goede spijsvertering, ontgiften, goede werking van vitale organen en de bewustwording van lichaam en geest.

Spirituele massage

Spirituele massage, ook wel Spiritueel lichaamswerk geheten, gaat over het brengen van lichaam en geest in harmonie met elkaar. Een ieder ervaart deze behandeling anders omdat ieder lichaam emotionele en/of mentale belasting anders codeert en registreert.

Therapeutische Massage

Als je regelmatig onder druk staat en te maken hebt met mentale stress, dan kan deze stress zijn weerslag hebben op je lichaam, zelfs leiden tot fysieke klachten. Dit kun je verminderen of voorkomen met een regelmatige therapeutische massage.

Ontspanningsmassage

Een ontspannigsmassage is speciaal gericht op het creëren van rust in het lichaam. Cheraldine besteedt aandacht tijdens de massage aan het brengen van meer zuurstof in het lichaam. Het hele lichaam wordt gemasseerd met nadruk op de ledematen. Je bent niet alleen meer ontspannen na deze massage, cliënten merken vaak dat ze er ook meer energie van krijgen en beter in het leven staan.

Wil je meer weten of direct een afspraak maken?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com