Detox therapie

Hoofd detox

De Hoofd detox behandeling gebeurd door middel van het masseren van het hoofd met Ayurvedische olie en technieken.
Door deze behandeling komt er een betere bloedcirculatie bij de hoofdhuid en de olie maakt de haarwortels sterker en opgehoopte talg aanslag en vuil maken plaats voor een licht en fris gevoel en je hoofd voelt stil en uitgerust.

Gezichtsdetox en gezichtsmassage

Het detoxen van het gezicht staat hier centraal. Toxines in gezichtsspieren en weefsels worden verwijderd met een Chinese techniek. Het gezicht komt na schoonmaak, massage en een natuurlijk masker tot diepe rust en ontlading van spanning wat zich vertaalt naar een alerte, jongere, energievolle uitstraling.
Het gezicht krijgt een diepe massage volgens de Japanse Tanaka stijl. Tijdens deze gezichtsmassages worden ook reflexologische zones van het gezicht geactiveerd waardoor het lichaam vanzelf ook een behandeling krijgt. Cheraldine maakt van natuurlijke producten. Behandeling is inclusief drukpuntmassage van handen en voeten.

Voet detox massage

Cheraldine geeft voet detox massages. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke producten. Dit stimuleert de bloedcirculatie in het gehele lichaam. Vele cliënten ervaren meer energie en rust na deze massagevorm.

Buik detox en buik massage (Chi Nei Tsang)

De buik detoxen, betekent automatisch organen ontlasten van stress, emoties en toxines.
Er is geen sprake van het detoxen als de lever, de nieren, de lymfen en de darmen geen aandacht krijgen.
Het is aan te raden om voor deze behandeling niet veel te eten. Met zachte hand wordt de buik door middel van de Chi Nei Tsang massagegrepen gemasseerd met warme kruidenolie.

Wil je een detox therapie?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com