Therapeutische consult & coaching

Alle therapeutische consults & coachingssessies van Cheraldine hebben een therapeutisch karakter in die zin dat de cliënt graag verheldering, advies en begeleiding zoekt voor een vraagstuk, kwestie, ervaring of beleving die hem of haar bezighoudt en belemmert in de dagelijkse functionering.

 

Consult

Bij een consult is vaak sprake van onderwerpen waarmee we niet graag met een bekende over willen praten of waar we met een frisse blik naar willen kijken of vanuit een andere (spirituele) invalshoek. Het kan gaan om thema’s als: eenzaamheid/geen partnerschap, familiare disfunctionaliteit, negatief zelfbeeld, seksuele blokkades, energetische en/of emotionele disbalans, last van entiteiten, levensmoeheid, professionele stagnatie, zelfmeesterschap etc.

Bij Ubuntu Universe zal je nooit uitgelachen of voor gek verklaard worden, maar het luisterend oor maakt dat je langzaam opengaat (ontpantsert) en de weg vrijmaakt om de oplossing die voorhanden ligt te belichten. Samen met Cheraldine kijk je naar alle aspecten van je vraag en stippel je de beste manier uit naar een goede oplossing die jou dient in je hoogste zijn.

Dit gebeurt bij Ubuntu Universe in Delft  door middel van gespreks- en herbelevingstechnieken, visualisaties en meditaties. Het komt ook voor dat er een spirituele reiniging plaatsvindt om je energiebronnen (chakra’s) schoon te maken en/of energetische blokkades op te heffen.

Een consult is veelal een eenmalige sessie. Soms heeft een cliënt behoefte aan meerdere sessies eventueel in combinatie met spirituele massage en/of therapeutische lichaamswerk of andere therapeutische modaliteiten bv energetische lichaamsfengshui of Reiki.

 

Coaching

Na een consult volgt vaak het coachen van de cliënt. Deze begeleiding ondersteunt het oplossingsgerichte pad dat de cliënt gaat bewandelen om tot de juiste resultaten te leiden. Naar mate de cliënt groeit en zich aanpast aan het nieuwe zelf, gaat het coachen over in Happiness Coaching. De adviezen gaan zich dan richten op het begeleiden van de cliënt naar een gelukkig en dienstbaar leven voor zichzelf.

 

Wat cliënten zeggen over consult en coaching

Ik heb wat over mezelf geleerd. Nu loslaten en rust zoeken. Ineke

Kan ik weer lachen? Ik denk het wel ! C

Today I took a journey towards Happiness, Healing, Strength, Peace, Tranquility, Freedom, Discovery, Time and Space. Maria

Wat fijn om al die wijze woorden te horen. Ik ga mijn best doen. M

Ik besefte dat ik wil loslaten wat zwaar weegt. Suzy

De inspiratie is altijd op z’n plaats. Janine

 

Wil je meer weten of direct een afspraak maken?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com