Healy voor therapeuten

Als therapeut die pas begint of al jaren praktijk voert zul je vroeg of laat ervaren dat er bepaalde cliënten zijn die met de beproefde methodes toch niet efficiënt of snel genoeg geholpen kunnen worden. Soms zul je twijfelen of de klachten van cliënten nog onzichtbare of onbenoemde onderliggende oorzaken hebben. Juist bij deze type clienten komen minstens 1 van de Healy 144.000 frequentieprogramma’s goed van pas. Frequenties komen verder en dieper het lichaam en geest in daar het ons eigen en natuurlijk is, wordt het herkent en geabsorveerd door ons hele zijn. We hebben altijd baat bij de frequentie golven die heel zacht en fluide ons lichaam bewerken. Hierdoor is de Healy uitstekend te combineren met diverse therapievormen zoals, natuurgeneeskunde, acupunctuur, fysiotherapie, psychotherapie, mesologie en diverse andere vormen van alternatieve en reguliere geneeskunde ter ondersteuning van lichaam en geest.

Ben je therapeut, net als Cheraldine van  Ubuntu Universe, massage en therapie in Delft? En heb je interesse om bedrijfsmatig met de Healy aan de slag te gaan voor jouw cliënten nadat je zelf ervaren hebt wat de Healy voor je doet,  laat het Cheraldine dan svp weten. Elke woensdag om 19.00 kun je een webinar via Zoom beluisteren met meer informatie over wat de Healy kan doen voor je gezondheid.

Via deze link kun je de Zoom app downloaden en de webinar volgen:

https://zoom.us/j/3243838960

PS: Het commerciële verhaal dat om 20.30 begint, hoef je niet te beluisteren als je geen interesse hebt om partner of member te worden. Ik weet zeker dat nadat de Healy gebruikt hebt,  je graag wilt dat meer mensen ervan horen op basis van jouw persoonlijke ervaring. Hiervoor wordt je beloont, mocht je dit willen, met meer gezondheidsprogramma’s of financieel.

Bestel ook een Healy.

Je loopt geen risico, want mocht je de Healy gekocht hebben en niet tevreden zijn met de resultaten van de Healy? Stuur de Healy binnen 14 dagen retour en je ontvangt het aankoopbedrag in z’n geheel terug.

Wil je meer weten of een eerst zelf behandeling in Delft?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com