Lach Yoga

Wat is Lach Yoga?

Lach Yoga, in het Hindi Hasya Yoga, is van oudsher in India een praktijk van de mens die goddelijke verbinding met zichzelf zoekt door de activering van zijn aangeboren bron van innerlijk geluk. Deze activering gebeurt door de menselijke expressievorm na te bootsen, namelijk: lachen.

In 1995 ontdekte de Indiase huisarts en cardioloog dr. Madan Kataria dat de meeste van zijn patiënten blijdschap in hun leven misten.
Samen met zijn vrouw Madhuri een lerares klassieke yoga ontwikkelde hij de moderne vorm van Lach Yoga die nu wereldwijd beoefend wordt in meer dan 100 landen met 15.000 lachclubs. In India, Japan en diverse plaatsen in Amerika kun je dagelijks komen lachen bij zo’n lachclub of per telefoon of via de radio meelachen in een uitzending.

Lach Yoga geeft onmiddellijke ontspanning en maakt de geest vrij om positiviteit en blijdschap in je hele zijn op te laden. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die lijden aan depressies, levensmoeheid, burn-out, trauma’s, en/of chronisch ziek zijn veel baat hebben bij het beoefenen van Lach Yoga.

 

Cheraldine geeft:

Wat klanten zeggen over Lach Yoga:

Lach Yoga heeft mij geleerd om:
het leven met een lach te dragen
te geven zonder iets voor terug te verwachten
van mezelf te houden en mezelf te zijn
een nieuw leven te ontvangen
me geen zorgen te maken
het verdriet niet de overhand te geven
meer in balans te zijn in mijn lijf.
Sonia

Wil je meer weten over Lach Yoga in Delft?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com