Lach Yoga workshops

Maandelijkse Lach Yoga workshops

Cheraldine verzorgt elke maand een Lach Yoga workshop in Delft. De Lachworkshops worden gehouden in Spiritueel centrum Yoena in Delfstede aan de Phoenixstraat 166.
Tijdens de Lach Yoga workshop komen diverse ademhalings- en strekoefeningen, aanbod, maar ook speelse posturen (asanas) en meditatief lachen. De workshop duurt 1.5 uur  en eindigt met het oefenen van totale ontspanning en mindfulness technieken.

Samen op zoek naar je eigen kracht

Belangrijk is om te weten dat de Lach Yoga docent geen clown is, geen cabaretier of geen entertainer maar hij of zij begeleidt een groep mensen om samen op zoek te gaan naar hun eigen kracht om tot het echte lachen te komen zonder reden of gevoel voor humor.
Op deze manier wordt er een geluksmoment gecreëerd waarbij (extra) de deelnemers extra blijdschap verankeren in het leven.

De data voor de Lach Yoga workshops van Ubuntu Universe – Massage en Therapie in Delft worden op deze pagina en via de Facebookpagina Ubuntu Universe bekend gemaakt.
Je kun ook een email sturen naar chosepa@gmail.com om de uitnodigingen te ontvangen.

 

Praktische informatie:

Data: 

Er is een speciale lachyoga workshop op 4 maart in het kader van Internationale Vrouwendag.

 

Datum:
Woensdag 4 maart 2020

Tijd:
van 11.00 uur tot 12.30 uur

Locatie:

Spiritueel Ontmoetingscentrum Yoena gegeven in Gebouw Delfstede aan de Phoenixstraat 66 in Delft.

Bijdrage:

Speciaal voor Vrouwendag 5,- (in plaats van € 10,- p.p.).
Aanmelding  via email: chosepa@gmail.com of whatsapp 06 186 15 230

svp kosten bij aanmelding overschrijven op NL81INGB 0006 8500 60 tnv Ubuntu Wellness Universe.

 

Wat klanten zeggen over Lach Yoga

Het gesloten gezicht waarmee ik altijd rondliep, werd een blij, ontspannen gezicht. Dankzij Lach Yoga ben ik instaat om het verleden nu achter mij te laten en meer contact met mezelf te hebben. Ook mijn ademhaling is verbeterd. HoHoHaHaHa – Swinda

Lach Yoga is voor de ziel. Ik korte tijd ben ik van een bozig iemand in een lachebek veranderd. Mijn boosheid is veel minder en door Lach Yoga kan ik er zelfs om lachen. Mijn hart voelt goed en mijn gezondheid is erop vooruit gegaan. Ik ben dankbaar dat Lach Yoga op mijn pad is gekomen. Corinne

De Lach Yoga lessen bij Ubuntu Universe in Delft, geven mij heel veel goeds. In het begin moest ik erg wennen en merkte ik hoe schaamtevol en serieus ik eigenlijk was geworden. Ik schrok er gewoon van. Maar na een aantal lessen werd ik steeds losser en voelde ik mijn kinderlijke blijheid en vrolijkheid weer. Heel fijn!

Ik ben verslaafd geworden aan Lach Yoga. Ik sta sterker in mezelf, heb veel meer zelfvertrouwen en ben beter instaat om moeilijke situaties te relativeren. Dit is veel waard voor mij. Heel goed-heel goed-Yeeeeehhhhh! Bedankt Cheraldine.  – Rianne

With Cheraldine’s positive energy Laughter Yoga makes me shine. I become lighter. Laughter Yoga helps me to find an opening to release my chronic back pain and to accept my sadness.
Laughter Yoga is a feast and a true addiction! – Linda

 

Wil je meer weten of je aanmelden voor de volgende Lach Yoga workshop in Delft?

Bel of whatsapp naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com