Spirituele massage

Spirituele Massage: lichaam en geest in harmonie met elkaar

Spirituele Massage, ook wel Lichaamswerk geheten, gaat over het brengen van lichaam en geest in harmonie met elkaar. Een ieder ervaart deze behandeling anders omdat ieder lichaam emotionele en/of mentale belasting anders codeert en registreert. De werkwijze tijdens de behandeling heeft veel weg van technieken gebruikt bij lichaamsgerichte psychotherapie bv  lichaamshouding, -beweging, en -beleving . Alternatieve werkvormen komen ook aan te pas bv. ademhalingstechniek, visualisaties, affirmaties, geluid, geur etc. De toegepaste methodiek verschilt per persoon, net als de nawerking van een behandeling. Waar de een vol energie direct tot actie kan overgaan, moet de ander de tijd nemen om emoties een plaats te geven.

In onze praktijk in Delft is er vooraf aan deze behandeling een gesprek waarin de spirituele werkthema voor de cliënt wordt ingekaderd en geactiveerd. De meeste cliënten hebben al een besef van waar ze aan willen werken en/of wat meer duidelijkheid over zouden willen hebben. Bijvoorbeeld: levensdoel, onverwerkt verdriet, loopbaan, seksualiteit, verslaving, lichamelijke pijn, energetische belasting etc. Vaak is men al daags voor de behandeling bezig met mentale aspecten die te maken hebben met het thema. Wanneer het thema niet duidelijk is voor cliënt, brengt het gesprek bijna altijd helderheid.

Na het gesprek, volgt een behandeling gebaseerd op een lichamelijke blueprint die het thema voedt of in stand houdt. Het doel is om lichaam en geest op dezelfde lijn te krijgen en dezelfde taal te doen spreken. Deze behandeling kan pittig zijn van karakter, maar zeer heilzaam voor mensen die bij een T-kruising zijn belandt, aan depressies of burn-out lijden, verandering in hun leven zoeken en/of klaar zijn om hun levensdoelen te bereiken of een belemmerende verleden achter zich te laten. Het is aan te raden na deze behandeling geen andere bezigheden te hebben, behalve het naar huis gaan om tot rust komen.

Wat cliënten zeggen na de spirituele massage:

Ik voel een geborgenheid om mij heen. Als een kind wat net is geboren, in warme doeken gelegd. Ik voel de tranen komen. N

Mooie ervaring. Ik voel me schoon en licht, vol liefde! Mendi

Pijn doet loslaten en loslaten ontspant. Bedankt voor de nieuwe wereld. Claudia

Een trip naar een ander dimensie. Een met de natuur, naaldbomen. Wat is de werkelijkheid ? T

Fijne behandeling. Ik voel dat ik door de behandelingen steeds dichter bij mijzelf kom. Al mijn vermoeidheid verdwijnt uit de diepste lagen. Marjo

Een hele fijne en warme behandeling. Het heeft me veel verheldering gebracht. Jit

Fantastic, wonderful, excellent healing hands. Gift to the world. Mary

Wil je meer weten of direct een afspraak maken voor een spirituele massage?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com