Spirituele diensten

De mens staat constant in verbinding met zichzelf en met zijn omgeving. Willen wij in balans blijven door zelfmeesterschap te ontwikkelen over ons denken en doen en meer kennis vergaren over wat er om ons heen gebeurt, dan ontkomen wij er niet aan om ons spirituele lichaam te activeren en te onderhouden. Je spirituele lichaam activeren en onderhouden is het doel van de spirituele diensten van Ubuntu Universe – massage en therapie in Delft.

Spirituele massage

Spirituele Massage, ook wel spiritueel lichaamswerk geheten, gaat over het brengen van lichaam en geest in harmonie met elkaar. Een ieder ervaart deze behandeling anders omdat ieder lichaam emotionele en/of mentale belasting anders codeert en registreert.

Consult & coaching

Alle consults & coachingssessies hebben een therapeutisch karakter in die zin dat de cliënt graag verheldering, advies en begeleiding zoekt voor een vraagstuk, kwestie, ervaring of beleving die hem of haar bezighoudt en belemmert in de dagelijkse functionering.

Spirituele Consultatie

Een spirituele consultatie bij Cheraldine is er voor als je op spiritueel gebied inzichten zoekt om meer helderheid van geest te krijgen over deelaspecten van een zaak, het leven, een levensuitdaging.

Meditaties

Ubuntu Universe – massage en therapie in Delft – biedt diverse vormen van  meditatie aan zoals stilte, zang, licht en mantra meditatie.

Ceremonies en initiaties

Ceremonies -groot of klein- bieden de mogelijkheid om in een nieuw bewustzijn, kennis of kracht geïnitieerd te worden. Initiaties zijn plechtige momenten voor een individu die zijn nieuwe zelf activeert en accepteert.

Wil je meer weten of direct een afspraak maken?

Bel naar Cheraldine: 06-186 15 230 of mail haar:  chosepa@gmail.com