Lach yoga workshops na de zomer

De neiwue data zijn bekend: 

– woensdag 26 september

– woensdag 24 oktober

– woensdag 21 november

Tijd:
van 19.00 uur tot 20.30 uur

Locatie:

Spiritueel Ontmoetingscentrum Yoena gegeven in Gebouw Delfstede aan de Phoenixstraat 66 in Delft.

Bijdrage:

€ 10,- p.p..
svp kosten bij aanmelding overschrijven op NL81INGB 0006 8500 60 tnv Ubuntu Wellness Universe.

Meld je aan en ga lachend het najaar in.

Aanmelding via email: chosepa@gmail.com of whatsapp 06 186 15 230

Tot lachs,
Cheraldine

Wat is lach yoga?

Dit is een vraag die ik vaak krijg van mensen die nooit van Lach Yoga hebben gehoord. Hier een antwoord gebaseerd op een recente en alledaagse ervaring. Weet je nog hoe we van de week in eens week koude dagen telden? Nou, misschien zat ook jij net als ik op de fiets te bibberen. Hier komt dus Lach Yoga goed van pas. Voordat je deze ijzige ervaring instapt, plaats je een glimlach op je gezicht en denk je aan de reden waarom je de deur uit moet. Er moet een goede reden zijn anders zou je het niet doen, al is het iets waar je geen zin in hebt of die niet zo leuk is.

Focus op wat je gaat doen, hou je gezicht ontspannen, fluit een deuntje, geniet van de bizarre kant van de natuur, denk aan azuur blauwe zee en warme zonnestralen. Glimlach begrijpend naar de mevrouw die bijna rennend de hond snel naar binnenloodst of de meneer die zijn paraplu weg ziet waaien. Ervaar dat je leeft en gezond genoeg bent om naar buiten te gaan en een noodzakelijke karwei te gaan doen, af te ronden en terug te komen naar de warmte en een lekkere kopje thee.
Dit is wat wij keer op keer doen in een Lach Yoga sessie, ons geest voeden met positieve gedachtes en affirmaties. Ons lichaam voeden met enthousiaste bewegingen en flexibiliteit. Dit alles zodat wij paraat en gefocust zijn onder alle omstandigheden om snel weer balans te hervinden in chaos en conflict of in rust en vrede, blijven we overeind met een glimlach.

Wat is Lach Yoga?

Hasya Yoga is van oudsher een praktijk van de mens die goddelijke verbinding met zichzelf zoekt door middel van de activering van zijn aangeboren bron van innerlijk geluk. Deze activering gebeurt door middel van het nabootsen van een menselijke expressievorm, namelijk: Lachen. Deze vorm van yoga geeft onmiddelijke ontspanning en maakt de geest vrij om positiviteit en blijdschap in onze hele zijn op te laden. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen die lijden aan depressies, levensmoeheid, burn-out, traumas, en/of chronisch ziek zijn veel baat hebben bij deze vorm van yoga. Happiness Hasya Yoga gaat gepaard met diverse ademhalingsoefeningen, speelse posturen (asanas), meditatief lachen en eindigt met totale ontspanning en een heerlijke kopje kruidenthee. Gun jezelf een geluksmoment en anker voor een leven vol blijdschap.

Elke maand lach yoga voor ontspanning, therapie of plezier maken

Een keer per maand kun je bij drs. Cheraldine Osepa  een Lach Yoga volgen. De lach yoga is  op de Phoenixstraat 66 in Delft, in het gebouw Delfstede bij Yoena. Kom samen plezier te maken en te lachen, niet omdat het moet, maar omdat het kan.  Kosten bedragen 10 euro p.p.

Meld je aan

Lessen worden 1x per maand gehouden. Aanmelden via chosepa@gmail.com

Tot lachs,
Cheraldine

Wat een weldaad

‘Een bevalling is prachtig, maar ook fysiek en mentaal een grote klap. Cheraldine Osepa is voor mij dé plek om weer in […]