Wat een weldaad

‘Een bevalling is prachtig, maar ook fysiek en mentaal een grote klap. Cheraldine Osepa is voor mij dé plek om weer in balans te komen. Zij heeft mij geweldige behandelingen gegeven na de geboorte van mijn kind. Ik ben ook bij andere masseurs geweest, maar nergens ben ik zo fijn behandeld als bij haar. Cheraldine Osepa combineert een warme persoonlijkheid met een stevige massagetechniek, en heeft oog voor de verbondenheid van lichaam en geest. Het is een echte belevenis; na afloop loop je als herboren naar buiten. Wat een weldaad. Van harte aanbevolen!’

Eva, Leiden

Dank je wel Eva! Dit schreef Eva na haar massage bij ons. Wat mooi om te lezen. Cheraldine zegt wel vaker dat  massage een wondermiddel is om het zelfhelend vermogen te activeren. Het is een middel bij uitstek om met het lichaam te communiceren en deze in balans te brengen door het zelfhelend vermogen te activeren en te optimaliseren. De behandeling bevordert dan ook een betere bloedcirculatie, versoepeld de spieren en verhoofd de inname capaciteit van zuurstof door de longen.

 

Wil je weten voor welke soorten massages Cheraldine geeft?
We hebben een handig overzicht voor je met de massages op een rij gezet.