Van blauwe maandag naar blije maandag

Vandaag blauwe maandag probeert de commercie ons ervan te overtuigen dat we al onze goed voornemens overboord hebben gegooid en daarom met flink verlaagde prijzen weer in de goede richting geleid kunnen worden om gezonder te leven. Psychologen voorspellen dat de meeste mensen vandaag de handdoek in de ring gooien en depressief voor zich uitstaren naar alle goede voornemens die niet haalbaar bleken na pas 3 weken!

Bij Ubuntu Universe gaan wij ervanuit dat goede voornemens het hele jaar door geldig zijn en dat je op elk gegeven moment ermee kan beginnen en dat 1 januari niet persee de juiste datum is. Net als er vele wegen naar Rome zijn, zo zijn er ook verschillende manieren om je zelf het hele jaar door net zo nieuw  als het nieuwe jaar te voelen.

Op mentaal-emotioneel niveau is Lach Yoga een fantastische methode om jezelf te bevrijden van allerlei gevoelens en gedachtes van negativiteit. Naast een positieve kijk op de wereld helpt Lach Yoga je om met goede moed de dingen te blijven doen die jij belangrijk vindt of het gaat om gezonder eten, meer verbinding zoeken met andere mensen  en de dingen doen die jou blij maken, een spark of joy geven,.

Op het fysieke niveau is het belangrijk dat spanningen snel uit het lijf afgevoerd kunnen worden. Met een energiek lichaam die regelmatig professioneel wordt gemasseerd en ontgift is er meer ruimte voor goede voornemens, om deze te bedenken en te behouden.

Begin vandaag door jezelf in te schrijven voor onze 1ste Lach Yoga Workshop van het jaar op donderdag 7 feb. bij Yoena Delft aan de Phoenixstraat 66 om 19.00, slechts 10 euro p.p.

Tevens kan je een afspraak maken voor een massage behandeling of een andere therapie om je lichaam tot rust te brengen en soepel en blij te houden.

Maak van een blauwe maandag een blije maandag!