Laughter is the best medicine

Dr. Madan Kataria, de grondlegger van de Lach Yoga beweging in 1995 heeft een boek geschreven genaamd: Laughter is the best medicine. Lachen wordt tegenwoordig inderdaad als medicijn voor ziel, geest en lichaam beschouwd omdat het effect wat het op ons heeft eindelijk wetenschappelijk te meten is.

Waarom zouden wij wachten totdat we lachen als medicijn moeten gebruiken? Laten we het nu al doen zodat het een dagelijkse praktijk wordt die ons voedt op elke niveau van ons bestaan. Hierdoor kunnen we ondanks teleurstellingen op werk- , persoonlijk of zelfs op een gemeenschappelijk vlak toch positief blijven kijken naar een glas half vol in plaats van half leeg. Dat onze focus elke dag weer gericht kan worden op het delen van onze eigen glimlach met een ander en het ontvangen van de glimlach van de ander.

Wil jij meer hierover weten?
Kom dan naar de maandelijkse Lach Yoga Workshop van Ubuntu Universe, massage en therapie in Delft.
Wanneer? Op woensdag 26 juni om 19.00 uur
Waar? Bij Yoena Delft aan de Phoenixstraat 66 ruimte 202 op de tweede verdieping.
Bijdrage? 10,- p.p.

Svp meld je aan via whatsapp 06 186 15 230 of per email chosepa@gmail.com

Tot Lachs,

Cheraldine