Waar wordt jij blij van?

Van het zonnetje dat je verwarmt? Van je familie en vrienden? Van een glasje wijn en lekker eten of een avontuurlijke vakantie?
Hoewel veel mensen gretig JA zullen antwoorden op deze vragen is het toch belangrijk om jezelf af te vragen of je ook blij mag zijn ZONDER het zonnetje of andere blij makers van buiten, maar ook blij kan zijn alleen met jezelf van binnen.
Dit is een belangrijke aandachtspunt omdat we inmiddels wel weten dat het leven vluchtig, veranderlijk, vergankelijk is en geen garantie geeft.
De enige zekerheid is dat je ten allertijde kan besluiten: IK WIL NU BLIJ ZIJN ondanks wat er om me heen gebeurt.
Meer hierover weten? Kom dan naar de laatste Lach Yoga workshop van voor het zomerreces. Samen gaan wij naar binnen en maken contact met onze innerlijke en natuurlijke blijdschap en vergroten deze zo dat wij de zomerse warmte als een lekker zonnetjes in ons dragen, altijd.
Je wordt uitgenodigd voor de Lach Yoga Workshop van Ubuntu Universe op woendag 26 juni van 19.00 tot 20.30 bij Yoena Delft in gebouw Delfstede aan de Phoenixstraat 66 op de 2de verdieping kamer 202. Kosten bedragen 10 euro p.p. Svp neem mee makkelijk zittende kleren, flesje water en een glimlach. Tot de 26ste juni!
Lach groet,
Cheraldine