DETOX je lijf via je voeten!

In de  praktijk Ubuntu Universe, Massage en therapie in Delft boven sportschool Club Sport Art bied ik naast allerlei massage behandelingen sinds januari dit jaar ook de mogelijkheid om het lichaam te ontdoen van afvalstoffen.  Deze detox methode gebeurt met de Body Detox elektrolyse voetenbad machine.
Deze machine zorgt ervoor dat via elektrolyse zouthoudende water geïoniseerd wordt, zodat de vele zweetklieren aan onze voetzolen schadelijke afvalstoffen gaan uitscheiden. Bijvoorbeeld urinezuur wordt direct via de voetporiën uitgeleid.
Het zweet dat dagelijks achterblijft in onze kleren is niet zichtbaar, maar in het water van de Body Detox elektrolyse voetenbad machine kan je wel zien dat het lichaam afvalstoffen loslaat. Tevens voel je in je hele lijf een diepe ontspanning en wordt je hoofd rustig.
Een klant na een behandeling: “Heerlijk, na een paar minuten gingen mijn voeten en benen heel licht tintelen. Een heel fijn gevoel en dat met alleen een voeten bad.  Ik knapte er helemaal van op, alsof ik 10 jaar jonger was. Alle vermoeidheid was via de voeten verdwenen. “

Na de behandeling krijg je een voetmassage om voor verdere goede doorbloeding te zorgen. Hierna voel je je fris en fruitig!
Wil je deze behandeling uitproberen? Dan kan je tijdens de zomermaanden juli en augustus gebruik maken van de speciale zomer actie. In plaats van 70 euro betaal je tijdens de actie slechts 50 euro voor een behandeling van tussen 45-60 minuten.
Om een afspraak te maken kun je bellen of appen naar 06 186 15 230 of een email sturen naar chosepa@gmail.com.