Voor 2021 wens ik ieder van ons een veilige plek in het theater van het leven.

In vele opzichten was 2020 een speciaal jaar.  Een jaar vol met tegenstellingen en controverse, maar ook vol met creativiteit, naastenliefde, natuurschoon en rust.  Alles wat het leven kenmerkt, is aan ons voorbij gegaan: leed, verdriet en verlies, maar ook euforie, blijdschap en overlevingsdrang. De diepste kern van wat menselijk is, is geactiveerd. Vele zielen gingen ons dit jaar voor om wijsheid achter te laten voor nu en de toekomst. Laten wij hun altijd dankbaar blijven voor de rol die zij hebben vervuld in onze groei en ontwikkeling op Aarde.

Nu dat het nieuwe jaar is aangebroken, is het goed om de balans op te maken en te voelen waar jij staat in deze nieuwe werkelijkheid. Waar is jouw plek op  Aarde en wat is jouw taak? Graag help ik je om een pad te vinden en volgen dat jou het beste dient.

Voor 2021 wens ik ieder van ons een veilige plek in het theater van het leven. Dat wij samen vanuit comfortabele stoelen met een flexibele en positieve instelling het schouwspel op Aarde mogen aanschouwen. Dat we onze goed ingestudeerde rollen, met geduld, passie en toewijding mogen uitdragen.

Dit alles vanuit het besef dat de Aarde ons altijd zal blijven ondersteunen. Als een echte moeder zal ze ons voeden, leiden en beschermen, mits wij haar de waarde geven die zij verdient en ons best doen om haar schoon en gezond te houden. Zodat ook wij gezond mogen blijven en van haar kunnen blijven genieten, want zonder Moeder Aarde bestaan wij niet.

 

Hulde aan Moeder Aarde, Hulde aan het Leven en Hulde aan de Liefde die ons verbindt!