APRIL ACTIE: 40,- korting op hoofd- en voetmassage

Ubuntu Universe, massage en therapie in Delft, geeft een hoofdmassage en voetmassage van samen 90 euro voor slechts 50 euro. Dat is 40,- korting. Dit geldt alleen gedurende de maand april 2022.

Waarom een hoofd en voetmassage?

In ieder onderdeel van ons lichaam zit het geheel van ditzelfde lichaam. Dit houdt in dat als je het hoofd of de voeten masseert, het hele lichaam ook mee behandeld wordt.

Het hoofd en de voeten hebben drukpunten en meridianen die wanneer behandeld het hele lichaam in welbevinden bevorderen.  De bloedcirculatie komt optimaal op gang en het lichaam begint zichzelf te reguleren en te balanceren.

Weer rust en helderheid nu we vaak te lang binnen zitten

Het te lang binnen zitten, de spanningen die deze tijd waarin we ons bevinden met zich meebrengt en de onzekerheden voor de toekomst leiden tot zorgen, weinig rust en vaak ook tot angstige gedachten. Een hoofdmassage biedt rust en helderheid van geest. Tevens worden de haarwortels met een speciale kruidenolie geactiveerd om sterker te worden. Bij Ubuntu Universe gebruiken we de technieken uit de Ayuverda (Levenskennis), een natuurlijke gezondheidsleer uit India die kijkt naar de totale gezondheid van de mens. Met lichte druk wordt je hoofd tot rust gebracht en je nek gemasseerd zodat er meer flexibiliteit en mobiliteit gevoeld wordt.

Tijdens de voetmassage worden reflexpunten geactiveerd en pijnlijke plekken worden minder en je hele lichaam profiteert mee. Sommige cliƫnten vallen zelfs in slaap tijdens de behandeling.

Wil je kennis maken met mijn manier van werken of wil je graag wat meer energie nu er meer ruimte is om dit te doen? Reserveer deze twee behandelingen vandaag nog en geniet van 40,- korting, alleen in maart 2021.

Mail naar chosepa@gmail.com, of bel of app naar 061861530