ACTIE: ZONLICHT OP JE GEZICHT

Ubuntu Universe biedt vanaf 1 juni tot 15 juli 2022 een speciale actie aan zodat je met een vrolijk gezicht de zomer in kan. De actie: Zonlicht op je Gezicht houdt in dat je je gezicht d.m.v. een Gezichtsdetox en gezichtsmassage vrij van spanning laat maken door Cheraldine.

We hebben veel te lang binnen gezeten en we hebben te weinig kwalitatief licht gehad. Daarbij komen:  stress, weinig beweging, koude temperatuur, minder knuffels en samenzijn met familie en vrienden en het niet kunnen deelnemen aan leuke activiteiten. Onze gezichten dragen dit beeld door minder uitstraling te hebben, meer zorgrimpels te ontwikkelen. Gecombineerd met een vochthuishouding uit balans en slechte doorbloeding krijg je droge en doffe gezichten die sneller verouderen. Voordat je het weet lijk je een masker te dragen en ben je een beetje verwijderd van je gezicht. Om dit te voorkomen kan je kiezen voor een Gezichtsdetox en gezichtsmassage.

Actie voor gezichtsdetox en gezichtsmassage.

Deze actie maakt het nu mogelijk om kennis te maken met deze behandeling. Geef je zelf een mooi cadeau voor de zomer.  De actieprijs is 95 euro i.p.v. de normale prijs van 105 euro.

Reserveer nu je afspraak door een email te sturen naar chosepa@gmail.com of een app naar 06-186 15 230.

Tijdens de behandeling staat het detoxen van het gezicht centraal.

Toxines in gezichtsweefsel worden verwijderd met een Chinese techniek. Het gezicht komt na schoonmaak, massage en een natuurlijk masker tot diepe rust en ontlading van spanning wat zich vertaalt naar een alerte, jongere, energievolle uitstraling.

Het gezicht krijgt een diepe massage volgens de Japanse Tanaka stijl. Tijdens de gezichtsmassage worden ook reflexologische zones van het gezicht geactiveerd waardoor het lichaam vanzelf ook een behandeling krijgt. Cheraldine maakt gebruik van natuurlijke producten. Behandeling is inclusief drukpuntmassage van handen en voeten. De sessie duurt 1.5 uur.

Reserveer nu je afspraak , mail naar chosepa@gmail.com of app naar 06-186 15 230

Neem svp 2 baddoeken en een washandje mee.